Tiistaina 28.11.2023 klo 8.30–9.15

Heille, jotka haluavat muuttaa markkinointityötään: muut älkää vaivautuko

Vieraana Riina Jokinen (Kram Mark Ops)

Markkinoijan arki on tasapainoilua nopeuden ja pysyvyyden välillä. Sen tulisi olla oikeassa suhteessa tilanneherkkyyttä ja reagoimista muutokseen, mutta yhtä aikaa myös valmistelevaa, pitkän tähtäimen brändillistä työtä. Tulisi tukea liiketoiminnan selviytymistä tänään ja huomenna – samalla kun rakennetaan mainetta, jolla selätetään mahdolliset huonommat ajat.

Onko haasteenasi yhdistää toistava tehokkuus “just in time” sekä resurssien liikkumavara “just in case”? Pohditaan yhdessä esteitä ja vaihtoehtoja eteenpäin. Siis sitä, miten ja miksi työskentelytavat markkinoinnissa pitäisi ajatella uusiksi.

Riina Jokinen (Kram Mark Ops) lataa tässä 45 minuutin Aamukahviseura-spesiaalissa täyslaidallisen ajattelun työkaluja, jotka haastavat markkinoijan arkea ja mielentilaa. Tämä lähetys ei sovi heille, jotka eivät halua tehdä muutosta, ja joille nykyinen toimii (kutakuinkin).

45 minuutin aikana käsittelemme ainakin seuraavia teemoja:

  • Millaiset ajattelutavat työtämme ohjaavat?
  • Mikä kollaboraatiossa mättää ja mitä se vaatii markkinoinnin sisäiseltä positioinnilta?
  • Onko ketterä ainoa tehokas tapa työskennellä tulevaisuudessa?
  • Oletko sinäkin tietoisesti sokea niille muutoksille työssäsi, joiden olisi pakko tapahtua?

Ps. Tämä Aamukahviseura on jatkoa 3 B2B-markkinoinnin tehostamisen peetä -jaksolle, jossa sekä viiltävä arjen analyysi että vertaistuki saivat suuren määrän kiitosta:

"Aivan mahtava esiintyjä, sanoitti oivallisesti tunteeni työpaikallani. Hetkittäin nauroin vedet silmissä. Voimaannuttava, kannustava kokonaisuus – en ole yksin! Kiitos tästä!"

------------------

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin tuotannon juontama virtuaalinen aamukahvihetki, jossa jaetaan inspiraatiota vaihtuvien vieraiden kanssa markkinoinnin asiantuntijoillle. Tarjolla on rentoa keskustelua markkinoinnin alan ajankohtaisuuksista, aiheista ja ilmiöistä. Katso tallenteita aiemmista Aamukahviseuroista.

Julkaistu 
21.11.2023
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.