Hae mukaan simulaatioon:

VALMISTAUDU VAIKUTTAVAAN KRIISINHALLINTAAN

  • Milloin: ke 17.4.2024 klo 12.00-13:30
  • Missä: Finnkino Kinopalatsi, sali 5, Kauppiaskatu 11, Turku
  • Hyvä tietää: Simulaatioharjoitus on mukaan valituille osallistujille maksuton.

Onko organisaatiollasi suunnitelma valmiina kriisiviestintätilanteeseen? Oletko päässyt simuloimaan suunnitelmaa?

Toni Perez (OSG) simuloi koko organisaatiota ravisuttavan kriisinhallintapelin pienelle mukaan valitulle joukolle. Pelissä pääset osallistumaan mainekriisin viestinnän hallintaan. Osallistujat saavat apua ja oppia niin Tonilta kuin toinen toisiltaan. Simulaatiossa sivutaan kriisinhallintaa, mutta keskitytään kriisiviestinnän toimiin.

Simuloitava tilanne on valittu ennakkoon sellaiseksi, joka voi koskettaa mitä tahansa organisaatiota. Sen hoitamiseksi vaaditaan työskentelyä monien eri sidosryhmien kanssa aikapaineen keskellä. Simulaation osallistujat pääsevätkin samalla sparrailemaan muiden kanssa, mitä tällaisissä tilanteissa kannattaisi tehdä kun työlistalla on niin sisäinen viestintä, mediasuhteet, some ja muut yrityksen eri sidosryhmät yhtäaikaisesti.

“Tuli yllätyksenä, kuinka paljon asioita tulee yhdellä kertaa samaan aikaan pöydälle – ja tosi tilanteessahan näitä tulisi vielä paljon enemmän.”  -Simulaation osallistujakommentti.

Tämän simulaatioharjoituksen kautta pääset turvallisessa ympäristössä kokemaan kriisin ja testaamaan, oletko todella valmistautunut.

Simulaatio on tarkoitettu viestintäkokemusta ja jonkinlaista kriisiviestintäosaamista jo omaaville. Harjoituksesta saa eniten irti, kun kriisiviestinnän perusteet ovat jo hallussa. Työpaja on tarkoitettu ensisijassa yritysten ja järjestöjen johdolle sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille.

Hae mukaan simulaatioon täyttämällä oheinen hakemus!

Ilmoitamme simulaatioon mukaan valituille henkilöille henkilökohtaisesti omasta simulaatiopaikasta.

Ps. Simulaation jälkeen 17.4.24 klo 14 alkaen Finnkino Kinpalatsissa alkaa MarkkinointiKollektiivin veloitukseton tilaisuus. Lue ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu 
25.3.2024
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.