Arvoisa kollega, tässä on sinulle materiaalipaketti vastuullisuudesta. MarkkinointiKooste on yhdessä MarkkinointiKollektiivin yhteisön jäsenten kanssa kerätty vinkkilista hyvästä sisällöstä. Se on kollegiaalinen kädenojennus, jossa jaetaan sisältöä, josta on itse saanut oivalluksia.

Vastuullisuus puhututtaa, nyt enemmän kuin koskaan. Se on yksi kuluvan vuoden suurimmista markkinoinnin trendeistä. Asiakkaat ja muut sidosryhmät vaativat yrityksiltä vastuullisuutta enemmän kuin koskaan aiemmin, ja tämä muuttaa organisaatioiden toimintaa, aina strategiasta lähtien. Kuinka tämä näkyy markkinoijan arjessa? Millaista vastuullisuusviestintää- ja markkinointia tulisi tehdä, mitä teeman parissa työskentelevät ovat oppineet?

Löydät tästä koosteesta materiaalit niiden julkaisutavan mukaisesti lajiteltuina:

Artikkelit ja tutkimukset
Blogit
Oppaat
Podcastit
Videot / Tapahtumatallenteet

Hienoa, että vastuullisuus kiinnostaa! Upeaa, että siitä puhutaan!

Artikkelit ja tutkimukset

Blogit

Oppaat

Podcastit

 • Elinkeinoelämän keskusliitto Vastuullisuuden suunta podcast-sarjassa Suomen yrityskentän asiantuntijat ja toimijat pohtivat, mikä on yrityksen johdon rooli vastuullisuustyössä, ja miten noustaan visionääriseksi vastuunkantajaksi
  Vastuullisuuden suunnannäyttäjät's stream

Videot / Tapahtumatallenteet

 • MarkkinointiKollektiivin Vastuullisuus ja markkinointi-tapahtuman 1. aamupäivässä summataan tietoja ja tutkimuksia vastuullisuusmarkkinoinnista.
  Puhumassa Tiina Kosonen / Sanoma, Jussi Mälkiä / Fortum, Anna Suominen / Meedius, Aino Försti-Smith / Bayer ja Ilkka Ruotsalainen / Ivalo Creative.
  MK Vastuullisuus ja Markkinointi 14.4.2021
 • MarkkinointiKollektiivin Vastuullisuus ja markkinointi-tapahtuman 2. aamupäivässä katse vastuullisuusmarkkinoinnin tulevaisuudessa.
  Puhumassa Mirka Lammi / PunaMusta Media, Nea Welling / Fondia, Liisa Kolehmainen / Oatly ja Jere Rinne / Republic.
  MK Vastuullisuus ja Markkinointi 15.4.2021
 • Valtteri Mäkelä kertoo MarkkinointiOpas-jaksossa millaisia odotuksia ihmisillä on vastuullisuudesta yrityksiä kohtaan ja millaisiin kysymyksiin yritykset joutuvat nyt ja tulevaisuudessa ottamaan kantaa. Valtteri on perustanut Vaufactory-some kanavat, joilla hän jakaa tietoa ja esimerkkicaseja yritysvastuullisuudesta.
  MarkkinointiOpas 15 | Valtteri Mäkelä: yritysaktivismi

Kiitos kaikille materiaalia vinkanneille! Toivottavasti tästä koosteesta on sinulle iloa ja hyötyä.

Julkaistu 
16.4.2021
Blogit
 -kategoriassa

Lisää 

Blogit

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.