Mitä markkinoijan on tärkeää tietää vastuullisuusväittämien käytöstä?

Vieraana Timo Nurmi (Posti)

Tarve viestiä vastuullisuudesta kasvaa, mutta tuleva regulaatio muuttaa tapoja, joilla yritys voi näistä aiheista puhua. Tule kuulolle, kun MarkkinointiKollektiivin Aamukahviseurassa kootaan yhteen asiat, jotka jokaisen markkinoijan tulee juuri nyt tietää vastuullisuusväittämiin liittyen. Postin vastuullisuuswebinaarisarjasta tuttu kasvo Timo Nurmi tuo viimeisintä tietoa aiheesta kaikkien markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten avuksi.

“Toivon, että koosteen ja Postin keräämien esimerkkien kautta regulaatioviidakko aukeaa mahdollisimman monelle markkinojalle. Koska tuleva sääntely tulee velvoittamaan kaikkia, on näitä asioita parempi lähteä ratkomaan ajoissa!”

Timo käy läpi vastuullisuusväittämia koskevat suositukset ja velvoitteet sekä suuntaa kaikkien katsetta tulevaisuuteen: mihin jokaisen organisaation tulisi varautua toiminnassaan vastuullisuusregulaation kasvaessa? Samalla kuullaan Postin omasta vastuullisuustyön sanoittamisesta.

Puolituntisen aikana käsittelemme ainakin seuraavia teemoja: 

  • Mitä jokaisen markkinoijan on hyvä huomioida vastuullisuusväittämien käytöstä?
  • Kuinka markkinoinnin vastuullisuusväittämiä nyt ja tulevaisuudessa ohjataan?
  • Mitä Posti on linjannut vastuullisuuden hyödyntämisestä omassa markkinoinnissaan?

<< Voit katsoa tallenteen myös täältä >>

MK Aamukahviseura on MarkkinointiKollektiivin tuotannon juontama virtuaalinen aamukahvihetki, jossa jaetaan inspiraatiota vaihtuvien vieraiden kanssa kaikille markkinoinnin asiantuntijoillle. Tarjolla on rentoa keskustelua markkinoinnin alan ajankohtaisuuksista, aiheista ja ilmiöistä. Katso aiempien vierailujen tallenteet ja tutustu konseptiin.

Julkaistu 
9.5.2023
Tapahtumat
 -kategoriassa

Lisää 

Tapahtumat

 -kategoriasta

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje ja saat tiedon tapahtumista, koulutuksista ja markkinoinnin työpaikoista ensimmäisten joukossa!

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.